background

Geef op een nieuwe manier invulling aan openstaande vacatures!

Ik geef jouw organisatie een andere methode waarmee we de juiste kandidaten bereiken voor jouw vacatures
WAAROM
Organisaties kiezen voor een eigen jobmarketing proces:
HET PROBLEEM

Moeite met het invullen van vacatures?

 

In mijn werk zie ik bedrijven worstelen met het vinden van het juiste personeel:

 • Traditionele methoden zoals een vacature plaatsen in een krant of op online jobboards werkt steeds minder goed.
 • Bedrijven raken daardoor steeds meer afhankelijk van dure recruiters die in veel gevallen ook nog eens dubieuze kandidaten aanleveren.
 • Je weet dat je tegenwoordig ook online kunt mikken op de juiste doelgroep, maar je hebt zelf niet de kennis in huis om dit goed op te pakken.
 • Online marketingbureau’s zijn vaak ook duur en zitten op afstand en zijn geen expert op het vinden van personeel. Daardoor komen ze vaak niet tot de kern. Daardoor komen ze vaak niet tot de kern.
 • Je huidige personeel heeft hiervoor geen tijd of weet eigenlijk ook niet goed wat ze kunnen veranderen.

 

Ben je bereid om iets anders te proberen en structureel in marketing te investeren, zodat je de juiste kandidaten gaat vinden?

Dan vertel ik je graag mijn aanpak en help ik je op weg om zelf dit proces werken voor jouw organisatie in te richten.  Zodat jij uiteindelijk veel geld en tijd gaat besparen en de juiste kandidaten aan jouw organisatie weet te binden.

Ja ik wil mijn vacatures invullen

Ik vertel je snel wat ik voor je kan betekenen

Wat is een jobmarketing proces?

Jobmarketing via Derks is een krachtige proces, waarmee jij op een andere maar bij jou passende manier de juiste medewerker werft. Sneller, goedkoper en kwalitatief beter dan de traditionele alternatieven.

Het is een combinatie van innovatie – zoals AI – gecombineerd met menselijke ervaring en creativiteit. Hierdoor zijn we met de juiste technologie in staat om mensen in beweging te krijgen. We mikken daarbij op latent werkzoekenden. Dat zijn mensen die niet actief op zoek zijn naar ander werk, maar bereid zijn om eens bij een andere werkgever hun talent in te zetten. Daar zit de waarde!

Met een eigen job marketing proces geef je snel invulling aan openstaande vacatures!

 • Vergroot het aantal en de kwaliteit van sollicitanten
 • Bereik ook de latent werkzoekende en voorkom mismatches
 • Bespaar tijd met een efficiënt wervingsproces en meetbare resultaten
 • Versterk je employer brand
 • Bespaar duizenden euro’s
Hoe werkt een jobmarketing proces?

Met een jobmarketing proces van Derks-Marketing, implementeren we  –  op een voor jullie passende manier – slimme software. Die software is datagedreven en maakt op basis daarvan een aantal slimme keuzes om te mikken op de juiste doelgroep.

We richten ons met de methode met name op latent werkzoekenden. Dat zijn mensen die niet actief op zoek zijn, maar wel open staan om een keer een carriereswitch te maken. De kwaliteit van de leads is daardoor vaak hoger dan via de traditionele methoden.

Deze groep kun je goed bereiken door te targetten op social media kanalen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Op basis van data en AI  in combinatie met de ervaring van jou en mij, wordt de beste methode gekozen om de doelgroep te bereiken.  Daarbij maken we een koppeling naar de vacature op de (werkenbij) website. Hierdoor krijgen geïnteresseerden vaker de advertentie te zien.

We richten een werken bij website in en koppelen die aan de tools. Op die manier maken we het meetbaar en krijgen geïnteresseerden vaker de vacature te zien. Dat verhoogt het aantal aanvragen van bijvoorbeeld latent werkzoekenden die wellicht geïnteresseerd zijn om hun werk eens ergens anders te gaan doen.

Vervolgens kunnen geïnteresseerden eenvoudig hun gegevens achter laten waarmee ze direct in je eigen volg systeem (ATS) komen en we ze bij geschiktheid, kunnen benaderen voor een gesprek.

HOE IK WERK
In 3 stappen naar een eigen jobmarketing proces

Jouw partner in job marketing

Direct contact

Ik denk vrijblijvend een keer met je mee

De voordelen van een eigen jobmarketing proces
Het resultaat
 • Bereik onbereikbaar talent en voorkom mismatches
 • Eenvoudig en snel jouw eigen campagne strategie
 • Bespaar duizenden euro's doordat de cost per hire omlaag gaat
 • Toenemende naamsbekendheid door datagedreven aanpak
 • Opvallen in een overvolle markt
 • Tools doen voor jou het moeilijke werk
Enkele klanten aan het woord
KLANTERVARINGEN
 • Waarom moet ik met Gerben gaan werken?

  Mijn missie is om met slimme tools en creativiteit betere keuzes te maken voor organisaties. Op die manier krijgen organisaties een grotere naamsbekendheid en worden opgemerkt door de juiste doelgroep.

  Ik denk dat je je alleen nog echt kunt onderscheiden wanneer je uniek herkenbaar bent in de huidige markt. Hetzelfde doen als andere bedrijven levert je op korte termijn hetzelfde op, maar op de lange termijn zit je in een ratrace. Wil je hier meer over weten Lees dan dit blog. Een passende strategie kan uitkomst bieden. Ik help je daar graag bij.

 • Hoe vaak hebben we contact of ben je bij ons?

  Voor job marketing zit ik tijdens de implementatie een dag of meerdere dagdelen bij jou op kantoor. Wanneer alles werkt en geïmplementeerd is, starten we met de 1e campagne. Vervolgens kan ik afhankelijk van wat nodig is op afstand, maar ook bij jou op kantoor bijsturen. En hebben we tussendoor overleg over de resultaten.

 • Heb jij vaste partners waar je mee samen werkt?

  Nee, om onafhankelijk te blijven en te bekijken wat er waar moet gebeuren. Kijk ik welke partijen, tools en talenten het beste passen bij jouw organisatie en doelstellingen. Ik heb hiervoor wel een groot netwerk van betrouwbare partijen opgebouwd waar ik uit kan putten.

   

   

 • Aan wat voor advertentie tarief moeten we denken?

  De tools werken het beste vanaf 400,- per maand aan advertentietarief per vacature. Dit is dan ook de minimale uitgave waar je aan moet denken om een campagne te kunnen doen.

Zullen we kennismaken?

Denk jij dat het voor jouw bedrijf tijd wordt om iets anders te proberen? Of wil je jouw marketingdoelstelling eens met mij bespreken? Plan hieronder nu gratis een vrijblijvende kennismaking met mij (via Zoom). Tijdens de video-call bespreken we je huidige situatie, krijg je direct tips m.b.t. je probleem en beoordeel ik of ik je goed kan helpen. Wil je mij liever eerst bellen of mailen dat kan ook. 0623778494 of mail naar: info@gerbenderks.nl

 


Back to top of page
Stuur een bericht
Hallo 👋 Gerben Derks hier.
Waarmee kan ik je helpen?