Marketing advies

background
Marketing advies
Interim marketing manager voor MKB bedrijven zonder marketingcapaciteit. Gebruik kennis van buiten je organisatie om het marketingproces in jullie bedrijf op te zetten. Voor het opzetten van nieuwe ideeën en het aantrekken van meer personeel én klanten.
HET PROBLEEM

Marketing advies voor jouw bedrijf

Voor veel MKB bedrijven is het waarschijnlijk een bekend probleem. De behoefte en ambitie om wat met marketing te doen is er, maar de kennis en ervaring in marketing ontbreekt. In dat geval zou je natuurlijk een marketingmedewerker kunnen aannemen, maar dit is helemaal niet nodig! Gebruik kennis van buiten je organisatie om het marketingproces in jullie bedrijf op te zetten. Door een marketing adviseur in te schakelen benut jij de kansen in de markt die je op dit moment nog niet kunt benutten.

Heb jij dus marketing advies nodig en kan je daarom wel de hulp van een marketing adviseur gebruiken? Schakel de hulp in van Derks Marketing Regie!

Marketing advies
DE OPLOSSING
Schakel de hulp in van een marketing adviseur

De laatste jaren is marketing enorm veranderd en de ontwikkelingen volgen elkaar nog steeds in rap tempo op. Er komen steeds meer platformen en kanalen bij waarop jij vindbaar wil zijn en er zijn steeds meer tools. Als MKB bedrijf zonder marketeer in dienst is het hierdoor erg makkelijk om het overzicht kwijt te raken. Als ervaren marketing adviseur help ik jou graag met het behalen van jouw doelen. Hierbij neem ik alles uit handen, zodat marketing geen extra werk, tijd en aandacht vraagt van jou of je werknemers. Omdat ik toch jouw bedrijf optimaal wil leren kennen en een persoonlijke band voor mij essentieel is, werk ik bij jou op kantoor.

Niet alleen kan ik jou voorzien van marketing advies, maar ik zal in een korte tijd een succesvol marketingproces opzetten. Zodra dit marketingproces staat, maak ik jou en je werknemers duidelijk hoe het onderhouden en uitgebreid kan worden. Uiteindelijk draag ik het stokje over aan een intern teamlid of andere freelancer, zodat het marketingproces ook zonder marketingadviseur blijft draaien.

WAAROM
MKB organisaties werken met mij vanwege...
HOE IK WERK
In 4 stappen naar een werkend marketingproces

In een aantal stappen naar een passend marketingproces

Zie jij voldoende kansen in de markt, maar kan je deze niet benutten door gebrek aan de nodige marketing kennis en ervaring? Schakel een marketing adviseur in! Ik voorzie je niet alleen van passend marketing advies, maar zorg voor een compleet werkend marketingproces. Op deze manier vergt marketing geen extra aandacht van jou of jouw medewerkers, maar wordt er wel een marketingproces opgezet dat past binnen jouw bedrijf. Ben je benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan vrijblijvend een kennismaking en je krijgt meteen al gratis wat marketing advies!

FAQ's
Vind hier het antwoord op jouw vragen
 • Waarom moet ik met Gerben gaan werken?
  Mijn missie is marketing voor mkb-bedrijven zonder marketingcapaciteit makkelijker en slimmer maken. Veel bedrijven worstelen in het snel veranderende marketing landschap met de hoeveelheid kanalen en tools die continu veranderen. De toenemende druk op capabele mensen en kosten maakt het niet makkelijk om een slagvaardig marketing team te creëren. Daarnaast werken de beste marketeers als freelancer. Ze willen zelf bepalen voor wie, wanneer en waaraan ze werken.

  In mijn kennismakingsfase analyseer ik ontwikkelingen en voer ik de marketingregie door de juiste partners voor jouw organisatie te kiezen om de doelstellingen te kunnen behalen.

 • Hoe vaak ben jij op ons kantoor?
  Ik ben in het begin vaak 2 dagen (tussen de 12 en 16 uur) bij jullie op kantoor of doe ik onderzoek elders binnen (of buiten) jouw organisatie. Dit doe ik omdat een persoonlijke band met het bedrijf voor mij essentieel is en ik dan ook het meeste kwaliteit kan leveren. Zodra ik voldoende informatie heb, kan dit minder worden. Dat is weer afhankelijk van de doelstellingen die er voor jouw organisatie liggen.
 • Voor hoeveel klanten werk jij tegelijkertijd?
  Ik werk met maximaal 2 of 3 klanten tegelijkertijd. Zodra mijn agenda vol zit neem ik geen nieuwe opdrachten aan. Er zitten maar vijf werkdagen in een week en als je mijn klant wordt, dan wil ik het maximale kunnen leveren.
 • Hoeveel tijd kosten de stappen?
  Dat is vaak lastig om vooraf te kunnen zeggen. Gemiddeld heb ik binnen 3 maanden in kaart wat en hoe we het marketingproces gaan inrichten.  Daarna kunnen we beginnen met de uitvoering. De eerste stap (analyse huidige situatie) duurt gemiddeld 6 weken. Dit is de verkenningsfase waarin ik echt de diepte in duik om snel jouw organisatie te leren kennen. Afhankelijk van de uitdagingen, kan dit ook minder of meer zijn. Ook de laatste fases zijn afhankelijk van de specifieke uitdagingen en ook de doorlooptijd van partners die we inschakelen bij de uitvoer.
 • Heb jij vaste partners waar je mee samen werkt?
  Nee, om onafhankelijk te blijven en te bekijken wat er waar moet gebeuren. Kijk ik welke partijen het beste passen bij jouw organisatie en doelstellingen.

  Ik heb hiervoor wel een groot netwerk van betrouwbare partijen opgebouwd waar ik uit kan putten.

Zullen we kennismaken?

Kun jij marketinghulp gebruiken in jouw organisatie? Plan hieronder nu gratis een vrijblijvende kennismaking met mij (via Zoom). Tijdens de video-call bespreken we je huidige situatie, krijg je direct tips m.b.t. je probleem en beoordeel ik of ik je goed kan helpen. Wil je mij liever eerst bellen of mailen dat kan ook. 0623778494 of mail naar: info@gerbenderks.nl

 


Back to top of page
Stuur een bericht
Hallo 👋 Gerben Derks hier.
Waarmee kan ik je helpen?