Marketing uitbesteden

background
Marketing uitbesteden
Interim marketing manager voor MKB bedrijven zonder marketingcapaciteit. Gebruik kennis van buiten je organisatie om het marketingproces in jullie bedrijf op te zetten. Voor het opzetten van nieuwe ideeën en het aantrekken van meer personeel én klanten.
HET PROBLEEM

Marketing uitbesteden aan een marketing specialist

Voor veel MKB bedrijven is het een bekend probleem. De wens om de marketing te optimaliseren is er, maar helaas ontbreekt de marketingcapaciteit hiervoor. Je zou natuurlijk een marketingmedewerker kunnen aannemen, maar je kunt ook de marketing uitbesteden aan een marketing specialist. Hierbij gebruik je kennis van buiten je organisatie om het marketingproces in jullie bedrijf op te zetten.

Zie jij voldoende kansen op de markt, maar kan je deze nog niet benutten door gebrek aan marketingcapaciteit? Schakel dan Derks Marketing in en besteed jouw marketing uit!

Marketing advies
DE OPLOSSING
In een aantal stappen naar een werkend marketingproces

Marketing is de laatste jaren enorm veranderd en nog steeds volgen de ontwikkelingen elkaar in rap tempo op. Doordat er steeds meer platformen en kanalen bij komen waarop jij vindbaar wil zijn, kan het als MKB bedrijf zonder marketeer in dienst makkelijk zijn om het overzicht kwijt te raken. Herken jij je hier ook in? Dan kan het verstandig zijn om jouw marketing uit te besteden. Als ervaren marketing specialist help ik jou graag met het behalen van jouw doelen. Hierbij neem ik alles uit handen. Op deze manier kost marketing geen extra werk, tijd en aandacht en kunnen jullie je richten op andere werkzaamheden. Omdat ik toch jouw bedrijf optimaal wil leren kennen en een persoonlijke band voor mij essentieel is, ben ik werkzaam bij jou op kantoor.

Wil jij jouw marketing uitbesteden aan een specialist? Dan help ik jou graag! In een korte tijd zal ik een succesvol marketingproces voor je opzetten. Zodra dit marketingproces staat, zal ik jullie uitleggen hoe het marketingproces onderhouden en uitgebreid kan worden. Omdat het marketingproces ook zonder mij moet blijven draaien, zal ik uiteindelijk het stokje overdragen aan een intern teamlid of andere freelancer.

WAAROM
MKB organisaties werken met mij vanwege...
HOE IK WERK
In 4 stappen naar een werkend marketingproces

Plan vrijblijvend een kennismaking

Zie jij veel kansen in de markt, maar kan je deze momenteel niet benutten door te weinig kennis en ervaring in marketing? Marketing uitbesteden aan een interim marketing manager is dan de perfecte oplossing voor jou! Als jij jouw marketing uitbesteedt aan mij, zal ik in een paar maanden zorgen voor een compleet werkend marketingproces. Op deze manier vergt marketing geen extra aandacht van jou of jouw medewerkers, maar wordt er wel een marketingproces opgezet dat past binnen jouw bedrijf. Wil jij jouw marketing uitbesteden en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een kennismaking en je krijgt meteen al wat gratis marketing advies!

FAQ's
Vind hier het antwoord op jouw vragen
 • Waarom moet ik met Gerben gaan werken?
  Mijn missie is marketing voor mkb-bedrijven zonder marketingcapaciteit makkelijker en slimmer maken. Veel bedrijven worstelen in het snel veranderende marketing landschap met de hoeveelheid kanalen en tools die continu veranderen. De toenemende druk op capabele mensen en kosten maakt het niet makkelijk om een slagvaardig marketing team te creëren. Daarnaast werken de beste marketeers als freelancer. Ze willen zelf bepalen voor wie, wanneer en waaraan ze werken.

  In mijn kennismakingsfase analyseer ik ontwikkelingen en voer ik de marketingregie door de juiste partners voor jouw organisatie te kiezen om de doelstellingen te kunnen behalen.

 • Hoe vaak ben jij op ons kantoor?
  Ik ben in het begin vaak 2 dagen (tussen de 12 en 16 uur) bij jullie op kantoor of doe ik onderzoek elders binnen (of buiten) jouw organisatie. Dit doe ik omdat een persoonlijke band met het bedrijf voor mij essentieel is en ik dan ook het meeste kwaliteit kan leveren. Zodra ik voldoende informatie heb, kan dit minder worden. Dat is weer afhankelijk van de doelstellingen die er voor jouw organisatie liggen.
 • Voor hoeveel klanten werk jij tegelijkertijd?
  Ik werk met maximaal 2 of 3 klanten tegelijkertijd. Zodra mijn agenda vol zit neem ik geen nieuwe opdrachten aan. Er zitten maar vijf werkdagen in een week en als je mijn klant wordt, dan wil ik het maximale kunnen leveren.
 • Hoeveel tijd kosten de stappen?
  Dat is vaak lastig om vooraf te kunnen zeggen. Gemiddeld heb ik binnen 3 maanden in kaart wat en hoe we het marketingproces gaan inrichten.  Daarna kunnen we beginnen met de uitvoering. De eerste stap (analyse huidige situatie) duurt gemiddeld 6 weken. Dit is de verkenningsfase waarin ik echt de diepte in duik om snel jouw organisatie te leren kennen. Afhankelijk van de uitdagingen, kan dit ook minder of meer zijn. Ook de laatste fases zijn afhankelijk van de specifieke uitdagingen en ook de doorlooptijd van partners die we inschakelen bij de uitvoer.
 • Heb jij vaste partners waar je mee samen werkt?
  Nee, om onafhankelijk te blijven en te bekijken wat er waar moet gebeuren. Kijk ik welke partijen het beste passen bij jouw organisatie en doelstellingen.

  Ik heb hiervoor wel een groot netwerk van betrouwbare partijen opgebouwd waar ik uit kan putten.

Zullen we kennismaken?

Kun jij marketinghulp gebruiken in jouw organisatie? Plan hieronder nu gratis een vrijblijvende kennismaking met mij (via Zoom). Tijdens de video-call bespreken we je huidige situatie, krijg je direct tips m.b.t. je probleem en beoordeel ik of ik je goed kan helpen

 


Back to top of page
Stuur een bericht
Hallo 👋 Gerben Derks hier.
Waarmee kan ik je helpen?