background
Propositie ontwikkeling
Binnen 3 maanden een innovatieve nieuwe propositie waarmee jij het hart van jouw doelgroep raakt.
HET PROBLEEM BIJ PROPOSITIE ONTWIKKELING

Als ondernemer heb je oog voor de toekomst. Je hebt nieuwe ideeën, maar krijgt ze niet van de grond

Veel MKB bedrijven en ondernemers worstelen met innovatieve vooruitgang. Om toekomst bestendig te worden, heb je nieuwe ideeën nodig die je in de markt wil zetten. De markt verandert namelijk continu. Als ondernemer heb je vaak al wel ideeën waar je mee aan de slag  zou willen. Maar hoe krijg je die ideeën van de grond? Zelf wordt je opgeslokt door de waan van de dag en jouw huidige medewerkers heb je hard nodig om je bestaande business overeind te houden of ze hebben de kennis niet om dit op te pakken. Gebruik kennis van buiten je organisatie om een toekomstgerichte nieuwe propositie te ontwikkelen. Door mij in te schakelen benut jij de kansen in de markt die je op dit moment nog niet kunt benutten.

Heb jij een idee voor een nieuwe propositie? Maar heb jij niet de tijd of kennis om dit van de grond te krijgen?

Dan kun je mijn hulp inschakelen. Mail, bel of maak hieronder direct een afspraak met mij en ik bespreek graag de mogelijkheden voor ondersteuning.

Nu iets met marketing
DE OPLOSSING
Schakel hulp in voor een nieuwe propositie

Ik help je graag met het behalen van jouw doelen en heb ervaring met het verkennen en opzetten van nieuwe proposities of bedrijfsideeën. Ik heb hiervoor op basis van het 4d model een stappenplan ontwikkeld die in bijna alle gevallen toepasbaar is. Daarmee neem ik alles uit handen, zodat het nauwelijks extra werk, tijd en aandacht vraagt van jou of je werknemers. Omdat ik jouw bedrijf optimaal wil leren kennen en een persoonlijke band voor mij essentieel is, werk ik bij jou op kantoor.

Niet alleen voorzie ik jou in mijn aanpak van advies, maar ik zal zo snel mogelijk beginnen om een onderzoek op te zetten, om te testen (valideren) welke doelgroepen, product/dienst en aanpak interessant zijn. Dit doe ik net zo lang als nodig en in samenspraak met jou als ondernemer. Tot we uiteindelijke een propositie hebben die getest is en verder opgeschaald kan worden.

Wil je meer informatie of heb je hulp nodig bij nieuwe ideeën en propositie ontwikkeling bij jouw bedrijf? Of wil je groei realiseren met inzet van marketing of een creatief concept?

Mail, bel of maak hieronder direct een afspraak met mij en ik bespreek graag de mogelijkheden voor ondersteuning

 

WAAROM
MKB organisaties werken met mij vanwege...
HOE IK WERK
In 4 stappen naar een werkende nieuwe propositie

In 3 maanden een nieuwe propositie

Heb jij ideeën die je op dit moment niet van de grond krijgt?

Ik help je met mijn bewezen methodiek om aan een goede propositie ontwikkeling. En kan ook zorgen voor een compleet proces waarmee jij een werkende propositie krijgt binnen of buiten jouw huidige organisatie. Op deze manier vergt het nauwelijks extra aandacht van jou of jouw medewerkers, maar wordt er wel een nieuwe propositie opgezet dat past. Ben je benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan vrijblijvend een kennismaking en je krijgt meteen al gratis wat marketing advies!

Jij krijgt iemand die:
Het resultaat
 • Begrijpt hoe je een nieuw idee in de markt zet
 • De tijd heeft om een propositie in de markt te zetten
 • Een intern aanspreekpunt is
 • Jou uitdaagt om jouw idee eerst goed te testen
Een paar voorbeelden
VIDEO PROPOSITIE ONTWIKKELING
Enkele klanten aan het woord
KLANTERVARINGEN
FAQ's
Vind hier het antwoord op jouw vragen
 • Waarom moet ik met Gerben gaan werken?

  Mijn missie is om MKB bedrijven te helpen met unieke positioneringen en proposities. Veel bedrijven worstelen in het snel veranderende landschap met de continuering van hun organisatie. De toenemende druk op capabele mensen en kosten maakt het niet makkelijk om een toekomstbestendig bedrijf. Als ondernemer zit je vaak vol met ideeën. Ik heb een methodiek, die werkt wanneer je het eerst goed test bij de doelgroep. Daar help ik je bij en gezamenlijk bepalen we de uiteindelijke strategie.

 • Hoe vaak ben jij op ons kantoor?

  Dag ligt helemaal aan de manier hoe jij met mij wilt samenwerken. Ik heb daarvoor verschillende opties die ik in een kennismaking met je doorneem. In elk geval zit ik minimaal 1 dag bij jou op kantoor. Dit doe ik, omdat een persoonlijke band met de organisatie voor mijn aanpak essentieel is en ik dan ook het meeste kwaliteit kan leveren. Zodra ik voldoende informatie heb, kan dit minder worden. Dat is weer afhankelijk van de doelstellingen die er voor jouw organisatie liggen.

 • Voor hoeveel klanten werk jij tegelijkertijd?

  Ik werk met maximaal 2 of 3 klanten tegelijkertijd. Zodra mijn agenda vol zit neem ik geen nieuwe opdrachten aan. Er zitten maar vijf werkdagen in een week en als je mijn klant wordt, dan wil ik het maximale kunnen leveren.

 • Hoeveel tijd kosten de stappen?

  Dat is vaak lastig om vooraf te kunnen zeggen. Gemiddeld heb ik binnen 3 maanden in kaart wat en of en hoe het idee in de markt gezet kan worden.  Daarna kunnen we beginnen met de uitvoering. De eerste stap (analyse huidige situatie) is altijd de belangrijkste. Dit is de verkenningsfase waarin ik echt de diepte in duik en meteen ook al begin te testen.

 • Heb jij vaste partners waar je mee samen werkt?

  Nee, om onafhankelijk te blijven en te bekijken wat er waar moet gebeuren. Kijk ik welke partijen het beste passen bij jouw organisatie en doelstellingen.

  Ik heb hiervoor wel een groot netwerk van betrouwbare partijen opgebouwd waar ik uit kan putten.

Zullen we kennismaken?

Kun jij hulp gebruiken bij een nieuwe propositie ontwikkeling of wil je hierover eens vrijblijvend sparren? Plan hieronder nu gratis een vrijblijvende kennismaking met mij (via Zoom). Tijdens de video-call bespreken we je huidige situatie, krijg je direct tips m.b.t. je probleem en beoordeel ik of ik je goed kan helpen. Wil je mij liever eerst bellen of mailen dat kan ook. 0623778494 of mail naar: info@gerbenderks.nl

 


Back to top of page
Stuur een bericht
Hallo 👋 Gerben Derks hier.
Waarmee kan ik je helpen?