Ben jij student communicatie, marketing of vormgeving en wil jij leren van – en samen met anderen! –  Zoals diverse andere studenten en jong professionals, maar ook een kijkje in de keuken bij de andere bedrijven? Door ons ruime aanbod van verschillende expertises kun je bij ons terecht met verschillende studies. Wil jij jezelf verder ontwikkelen in het maken van de mooiste merken, het schrijven van vlammende teksten of het ontwerpen van ijzersterke visuals voor een campagne in B2B-marketing? Als jij een echte teamspeler bent met een creatief brein, dan zijn wij op zoek naar jou!

Vanaf september 2023 (studiejaar 2023-24) nemen wij weer stagiairs aan.

We zoeken bijvoorbeeld:  

  • Iemand die erg goed is in het bouwen en opzetten van websites;
  • Iemand die erg goed is in net opzetten van een marketingplan en dit ook uit kan voeren;
  • Iemand die goede grafische skills heeft en foto’s en video’s kan bewerken tot een gaaf verhaal!  

Wie ben jij?

  • Je bent een MBO of HBO-student in de richting marketing, communicatie of vormgeving
  • Je bent leergierig, creatief, positief en communicatief
  • Je durft je hoofd boven het maaiveld uit te steken

Periode?

± 20 weken.

Dit is FutureTech Salland

Maak je merk! FutureTech Salland is een nieuwe innovatiehub waar zes deelnemende bedrijven jonge professionals verder willen helpen in hun ontwikkeling. Samen leren en ontwikkelen is, daar geloven wij in!  Op www.futuretechsalland.nl vind je al iets meer informatie. Maar zoals je ziet moet deze site dus ook onder handen worden genomen!

Heb je vragen?

Dat staat natuurlijk vrij. Sterker nog: dat moedigen we aan! Dus bel naar 06-23778494 (Gerben Derks) en praat eens met je toekomstige collega’s om te vragen hoe het er bij ons aan toe gaat.

Actie:

Stel jezelf – op jouw creatieve manier – voor en wie weet nodigen we je uit voor een kop koffie (of thee)!, t.a.v. Gerben Derks via info@futuretechsalland.nl.