Ben jij een mediafanaat en heb jij een scherp pen (uhm… toetsenbord)? Lijkt het jou leuk om creatieve haakjes te vinden die perfect aansluiten bij merken en doelgroepen?

Leer hoe een creatief concept bedacht wordt en onderhouden blijft

Er ligt een mooie opdracht voor jou om mee te helpen aantrekkingskracht te creëren voor onszelf én (een deel) onze klanten.

Bij Derks Marketing worden creatieve concepten en nieuwe bedrijfsconcepten bedacht voor en met andere bedrijven. Gerben Derks kan daarbij de hulp goed gebruiken om deze concepten effectief in de markt te zetten. Je leert daar hoe een creatief concept bedacht wordt, die het hart van de doelgroep weet te raken, en hoe deze als kapstok kan dienen voor alle communicatie.

Zoals je al hebt kunnen lezen vind jij het als woordenmixer het fijn om mooie verhalen neer te zetten en zet dit in om aansprekende content te gaan maken voor bijvoorbeeld blogs en social media.  Het zou fantastisch zijn wanneer je daarbij ook wat grafische skills hebt en gevoel voor beeld en geluid en foto en videowerk erbij kunt doen.

Stage met innovatiehub FutureTech Salland

En… misschien wil jij ook nog ontdekken waar nog meer talenten van jou verborgen liggen en wat er met jouw talent mogelijk is bij andere bedrijven. Dat kan ook! We helpen je verder met jouw talenten, wensen en verdere ontwikkeling. Derks is namelijk aangesloten bij FutureTech Salland, een innovatiehub in opstart waarin jij jezelf samen met andere jonge professionals gaat ontwikkelen waar je goed in bent. En waar je een kijkje in de keuken krijgt bij andere bedrijven met elk hun eigen product, dienst én cultuur. Zo leer je wat het beste bij jou past. Daar kun jij als stagiaire dus ook gebruik van maken!

Heb je interesse in een leuke leerzame stage voor jouw creatieve talent?:

Stuur een mail naar info@gerbenderks.nl of bel of whatsapp hem voor meer informatie: 0623778494