ZZP marketing

background
ZZP marketing
Interim marketing manager voor MKB bedrijven zonder marketingcapaciteit. Gebruik kennis van buiten je organisatie om het marketingproces in jullie bedrijf op te zetten. Voor het opzetten van nieuwe ideeën en het aantrekken van meer personeel én klanten.
HET PROBLEEM

ZZP marketing

Veel MKB bedrijven kennen het probleem wel. Jullie willen graag meer aandacht besteden aan de marketing van het bedrijf, maar hiervoor hebben jullie de kennis en ervaring op het gebied van marketing niet in huis. In dat geval kan je natuurlijk een marketingmedewerker aannemen, maar je kunt ook een ZZP marketing specialist inschakelen! Hierbij gebruik je kennis van buiten je organisatie om het marketingproces in jullie bedrijf volledig op te zetten. Door een ZZP marketeer in te schakelen en samen richting een werkend marketingproces te werken, kan jij kansen in de markt benutten die op dit moment nog onbenut blijven.

Herken jij je in dit verhaal en heb jij de hulp nodig van een ZZP marketing specialist? Bij Derks Marketing zit je goed!

Marketing advies
DE OPLOSSING
Schakel de hulp in van een ZZP marketing specialist

Het vakgebied marketing is de afgelopen jaren enorm veranderd en de ontwikkelingen volgen elkaar nog steeds in rap tempo op. Door alle platformen en kanalen waarop jij vindbaar wil zijn, de vele marketing tools waaruit je kunt kiezen en alle diverse marketing disciplines is het niet gek als je het overzicht kwijt bent geraakt. Helemaal als MKB bedrijf zonder marketeer in dienst is het lastig om mee te gaan met alle ontwikkelingen. Als ervaren ZZP marketeer help ik jou graag met het behalen van jouw doelen. Ik neem graag alle marketing uit handen, zodat je hier geen extra moeite of tijd aan hoeft te besteden. Omdat ik het wel belangrijk vind om jouw bedrijf te leren kennen en een persoonlijke band te creëren, werk ik bij jou op kantoor.

Als ZZP marketing specialist zal ik in een korte tijd een succesvol marketingproces opzetten voor jouw bedrijf. Wanneer dit marketingproces staat, zal ik jou en je werknemers duidelijk maken hoe dit proces onderhouden en uitgebreid kan worden. Uiteindelijk zal ik het stokje overdragen aan een intern teamlid of andere freelancer. Op deze manier blijft het marketingproces ook zonder ZZP marketing specialist draaien.

WAAROM
MKB organisaties werken met mij vanwege...
HOE IK WERK
In 4 stappen naar een werkend marketingproces

In een aantal stappen richting een passend marketingproces

Heb jij het gevoel dat je voldoende kansen in de markt ziet, maar kan je deze momenteel niet benutten door te weinig marketingcapaciteit? Schakel een ZZP marketing specialist in! Ik zorg in een aantal stappen voor een compleet marketingproces. Hierdoor vergt marketing geen extra aandacht van jou of je medewerkers. Ben je benieuwd wat ik voor jouw bedrijf kan betekenen? Plan vrijblijvend een kennismaking en je krijgt meteen al gratis wat tips!

FAQ's
Vind hier het antwoord op jouw vragen
 • Waarom moet ik met Gerben gaan werken?
  Mijn missie is marketing voor mkb-bedrijven zonder marketingcapaciteit makkelijker en slimmer maken. Veel bedrijven worstelen in het snel veranderende marketing landschap met de hoeveelheid kanalen en tools die continu veranderen. De toenemende druk op capabele mensen en kosten maakt het niet makkelijk om een slagvaardig marketing team te creëren. Daarnaast werken de beste marketeers als freelancer. Ze willen zelf bepalen voor wie, wanneer en waaraan ze werken.

  In mijn kennismakingsfase analyseer ik ontwikkelingen en voer ik de marketingregie door de juiste partners voor jouw organisatie te kiezen om de doelstellingen te kunnen behalen.

 • Hoe vaak ben jij op ons kantoor?
  Ik ben in het begin vaak 2 dagen (tussen de 12 en 16 uur) bij jullie op kantoor of doe ik onderzoek elders binnen (of buiten) jouw organisatie. Dit doe ik omdat een persoonlijke band met het bedrijf voor mij essentieel is en ik dan ook het meeste kwaliteit kan leveren. Zodra ik voldoende informatie heb, kan dit minder worden. Dat is weer afhankelijk van de doelstellingen die er voor jouw organisatie liggen.
 • Voor hoeveel klanten werk jij tegelijkertijd?
  Ik werk met maximaal 2 of 3 klanten tegelijkertijd. Zodra mijn agenda vol zit neem ik geen nieuwe opdrachten aan. Er zitten maar vijf werkdagen in een week en als je mijn klant wordt, dan wil ik het maximale kunnen leveren.
 • Hoeveel tijd kosten de stappen?
  Dat is vaak lastig om vooraf te kunnen zeggen. Gemiddeld heb ik binnen 3 maanden in kaart wat en hoe we het marketingproces gaan inrichten.  Daarna kunnen we beginnen met de uitvoering. De eerste stap (analyse huidige situatie) duurt gemiddeld 6 weken. Dit is de verkenningsfase waarin ik echt de diepte in duik om snel jouw organisatie te leren kennen. Afhankelijk van de uitdagingen, kan dit ook minder of meer zijn. Ook de laatste fases zijn afhankelijk van de specifieke uitdagingen en ook de doorlooptijd van partners die we inschakelen bij de uitvoer.
 • Heb jij vaste partners waar je mee samen werkt?
  Nee, om onafhankelijk te blijven en te bekijken wat er waar moet gebeuren. Kijk ik welke partijen het beste passen bij jouw organisatie en doelstellingen.

  Ik heb hiervoor wel een groot netwerk van betrouwbare partijen opgebouwd waar ik uit kan putten.

Zullen we kennismaken?

Kun jij marketinghulp gebruiken in jouw organisatie? Plan hieronder nu gratis een vrijblijvende kennismaking met mij (via Zoom). Tijdens de video-call bespreken we je huidige situatie, krijg je direct tips m.b.t. je probleem en beoordeel ik of ik je goed kan helpen

 


Back to top of page
Stuur een bericht
Hallo 👋 Gerben Derks hier.
Waarmee kan ik je helpen?